Danske Andelskassers Bank

Ligesom HB Køge er vi stolte af vores fortid, og Andelskassens DNA bygger på en tanke om, at vi kan mere i fællesskab, end den enkelte kan alene.

I Andelskassen er vi drevet af relationer. Vi er mennesker, som interesserer os for andre mennesker. Vi tilbyder kompetent, nærværende og relevant rådgivning, og gennem et tillidsfuldt og åbent samarbejde med vores kunder lytter og bidrager vi til, at den enkelte kunde oplever økonomisk tryghed. For sammen kan vi mere.

Vi er stolte over at være dem, vi er, og vi er stolte over at støtte op om HB Køge.

”Det er en naturlig ting for os at bakke op om HB Køge – og ikke mindst både Køges erhvervsliv og de private familiers drømme og ønsker. Blandt de 13 medarbejdere i vores afdeling er flere af os bosat i Køge og omegn. Vi er en relationsbank, hvor vi som rådgivere kører ud til vores kunder og holder møde, hvor de ønsker det – uanset om det er virksomhedens eller familiens økonomi, det handler om,” siger Jeanet Lindholm, erhvervskundechef i Andelskassen på Frederikskaj.

Danske Andelskassers Bank – i daglig tale Andelskassen – er en børsnoteret bank med hovedkontor i Hammershøj mellem Randers og Viborg. Banken har 18 afdelinger rundt i landet, der rådgiver både privat- og erhvervskunder. Med et lokalt fokus engagerer banken sig i de lokalområder, hvor kunderne er, blandt andet gennem uddeling af priserne ”Sammen kan vi mere” og ”Andelskasseprisen”.

Tags: Bank

Skriv et svar