Axson Robotics

Den rette rengøringsrobot til opgaven

Axson Clean Robotics tilbyder rengøringsmaskiner og -robotter samt andet udstyr til rengøring.  

Vi kan automatisere store dele af vores kunders rengøring og sikre en bedre kvalitet i rengøringen ved hjælp af robotter. Vi er blandt de virksomheder i Danmark, der har solgt flest rengøringsrobotter, og vi har stort fokus på at give vores kunder den rigtige rådgivning. Derfor gør vi meget ud af at levere den rigtige maskine til den specifikke opgave.  

For at sikre, at vi finder den rette robot til kunden, kører vi først ud og ser det sted, hvor robotten skal gøre rent. Vi tager billeder og kigger blandt andet på, hvilke faldgruber, der er i forhold til robotrengøring. Derefter udfærdiger vi en rapport til kunden, der for eksempel viser, hvad der er af besparelser for kunden ved at vælge robotrengøring. Til sidst kommer vi med et løsningsforslag til, hvilken robot, kunden skal bruge, eller om en robot slet ikke kan løse den rengøringsopgave, kunden har. Det er vigtigt at understrege, at en rengøringsrobot ikke kan det hele. 

Vi har kunder, for eksempel hvor robotten vasker gulvet i en idrætshal, der har vendt tilbage og købt en yderligere robot, hvilket vidner om, at de har været glade for vores produkt.  

»Jeg har været partner i HB Køge i 11 år og vil gerne støtte op om den lokale fodboldklub. Det er blevet en del af hverdagen, er med til at skabe et lokalt netværk i byen, og er et partnerskab med hjertet,« siger Max Jakobsen, der ejer Axson Clean Robotics.  

Tags: Rengøring Rengøringsartikler

Skriv et svar