Vi er specialister inden for IT, telefoni og netværk.

Vores vision er at være den leverandør, der kan tilbyde de bedste IT-, telefoni- og netværksløsninger til dansk erhvervsliv. Hos TD-K ønsker vi at gøre det let at anvende IT og telekommunikation i dagligdagen. Det er vores mission at hjælpe vores kunder med at finde løsninger, som skaber værdi og effektiviserer arbejdsgangene.

Vi lægger stor vægt på, at vores medarbejdere har teknisk indsigt og samtidig formår at kommunikere i et sprog, som er til at forstå. Vi arbejder målrettet med at udvikle vores høje kvalitets- og sikkerhedsniveau. Det betyder, at vi er højt certificeret inden for vores felt; Vi er blandt andet certificeret Microsoft Gold Partner, Mitel Silver Partner og Cisco Premier Partner.

Vi er med vores kunder hele vejen! For os vil det altid være et spørgsmål om at sikre, at kunden får den bedste løsning. Derfor har vi gode kunder – kunder som sætter pris på vores arbejde.

Vores løsninger er opbygget som funktionelle pakker, der kan kombineres til at dække hele jeres behov for IT, telefoni eller netværk. Det er selvfølgelig muligt at skrue op og ned for forbruget, hvis jeres behov ændrer sig, og I betaler kun for det, I bruger. Vi har små opstartsomkostninger og ingen bindingsperioder.

TD-K beskæftiger 34 medarbejdere (pr. 01.08.2022) og har hovedkontor i Lille Skensved nordvest for Køge. Derudover har vi kontor på Vestsjælland, Sydsjælland og i Jylland. Du kan læse mere om TD-K og vores produkter på vores hjemmeside www.td-k.dk

Tags: Hosting IT