kogehavn-stemning-hbkoge

Vores område går en spændende fremtid i møde

HB Køge kan prale af at have Danmarks største sammenhængende logistik- og transportklynge i sit netværk, nemlig Køge Havn og Skandinavisk Transport Center.

Selvom vores fokus både er nationalt og internationalt, er vi fortsat lokale, og vi er glade for at kunne støtte op om en lokal stolthed, som HB Køge er.

Vi mener, at fremtiden ligger i Køge. Skandinavisk Transport Centers geografiske placering er helt unik, hvor motorvejene E20, E47 og E55 mødes.

I fremtiden bliver vores placering kun endnu bedre: Havnen vokser, og om nogle år vil Femern Bælt-forbindelsen give direkte adgang til Tyskland. Skandinavisk Transport Center er allerede i gang med store udvidelser, så der er masser af muligheder i fremtiden.

Der har været maritime aktiviteter i Køge i over tusind år, og nutidens erhvervshavn i Køge er stadig en aktiv og dynamisk havn med masser af trafik og en fremtid præget af yderligere udvikling. Køge Havn står foran en samlet udvidelse på 700.000 m2.

Dermed bliver Køge Havn en endnu stærkere samarbejdspartner for de lokale virksomheder og det store opland, som betjenes af havnen og virksomhederne på havnen.

Vi glæder os til vores spændende fremtid.

 

www.koegehavn.dk
www.stc-koege.dk

Tags: Ejendomme