Erhvervsbeklædning til alle brancher

Erhvervsbeklædning til alle brancher og med kunden i centrum

Sjællands Erhvervsbeklædning A/S (SJEB) tilbyder arbejdstøj, profiltøj, sikkerhedsfodtøj, sportstøj, merchandise og gaveartikler m.m.

Vi er en dynamisk virksomhed med hovedsæde i Rønnede – tæt på motorvejen – og afdelinger i både Køge og Vordingborg samt et helt nyt showroom i København der efter planen åbner i marts 2020.

I 2018 udvidede vi forretningen med sportsforretningen Sportigan Rønnede, som du finder på Industrivej 72, 4683 Rønnede.

Alle steder kan man se og afprøve det nyeste tøjudvalg samt tage en dialog omkring specifikke ønsker. Vi kan opfylde alle vores kunders krav lige fra salgspersonale, der skal iklædes tøj til f.eks. messer, mekanikerteams, der skal have smudsafvisende tøj, og svejsere, som skal have brandsikkert arbejdstøj osv.

Du har dog også mulighed for at prøve tøjet hos jer selv. Med vores “mobile showroom” kan vi servicere både nuværende og nye kunder med fremvisning af et større udvalg arbejdstøj, sikkerhedsfodtøj og profilbeklædning hjemme hos jer. Kontakt os for et besøg!

SJEB har eksisteret siden 2008 og har kunder lige fra den lille håndværker til den større entreprenør- og produktionsvirksomhed samt kommuner og andre offentlige institutioner.

Bag firmaet står fætrene Allan Mayland Olsen og Martin Mayland og beskæftiger 35 medarbejdere, som alle arbejder med det klare mål at være de bedste til kundeservice – og dermed sikre den bedst mulige oplevelse for vores kunder.

SJEB tilbyder nok Danmarks nemmeste løsning til bestilling 

Vi benytter et brugervenligt online system, der holder styr på medarbejdernes erhvervsbeklædning.

Hver enkelt medarbejder får sit eget log-in og et antal point samt et forudbestemt sortiment.  På denne måde sparer medarbejderne tid, fordi det foregår online – og ledelsen sparer administrationen, for den klarer vi.

Så let er det hos os!”

Tags: Erhvervsbeklædning Gaveartikler Sportsudstyr Tøj