Din 12. mand i juridisk rådgivning

PARTNER Advokater er et full-service advokatkontor i Køge. Har du brug for sparring, rådgivning eller problemløsning – privat eller erhverv?  Hos os finder du altid en advokat med kernekompetencer inden for netop din udfordring.

Hos PARTNER Advokater er du mere end bare et sagsnummer. Vi er din 12. mand i juridisk rådgivning – både privat og erhverv. Vores ambition er at være mere end bare en juridiske rådgiver. Vi vil være din troværdige samarbejdspartner. En partner, der altid er der for dig – i tykt og tyndt. En partner, der udfordrer dig, når nødvendigt. Og en partner, der løfter dig og din forretning til nye højder.

Partnerskabet sikrer, at vi i fællesskab finder den optimale løsning. Hos os finder du ingen hyldevarer. Vi skræddersyr altid løsningen til netop dig, din situation og din udfordring.

Vi løser problemer, inden de opstår
Vi har en proaktiv tilgang til problemer. Derfor søger vi altid at løse dine problemer, inden de opstår. Hvis uheldet alligevel ude, og et problem er opstået, hjælper vores engagerede og kompetente advokater dig trygt igennem.

PARTNER Advokater er et lokalt forankret advokatkontor. Vi gør en dyd ud af at være en engageret spiller og søger at løfte det lokalliv, vi er en del af. Konkret betyder det, at vi yder offentlig retshjælp, tager del i frivilligt arbejde og er aktiv i lokale erhvervsnetværk.

Tags: Advokat