mtn-service_hb-koege-partner

Når fodbold og forretning går hånd i hånd

Der er to ting, der står hjertet næs hos Thomas Rune og Martin Rowland, og det er fodbold og facility service. De to ting forenes i HB Køges netværk, hvor Thomas Rune og Martin Rowland repræsenter MTM Service, som de driver sammen.

MTM Service tilbyder alt inden for facility service til erhverv, kommuner og boligforeninger, og hvad enten du har brug for mindre opgaver som at få vedligeholdt virksomhedens grønne områder, eller du har behov for en totalaftale med daglig rengøring, vinduespolering m.m., så er MTM Service klar med et kundetilpasset tilbud.

Vi er en fuld-facility service-virksomhed med over 40 ansatte, der bl.a, tilbyder ejendomsservice, rengøring, vinduespolering og udlejning af materiel.

Det gennemgående mål for MTM Service er at gøre hverdagen nemmere for kunderne. Vi kan varetage alt, der ikke har med kundens kerneforretning af gøre.

Miljøet er i fokus overalt i MTM’s arbejde. Vores rengøringsprodukter er mærket med Svanemærket eller EU’s blomst, og alle vores anlæg er miljøcertificerede.

Thomas Rune og Martin Rowland har en tæt tilknytning til Køge, hvor de tidligere har trænet klubbens U14-spillere, og de er begge jævnligt at finde på tribunen til hjemmekampe.

Tags: Rengøring Rengøringsartikler