stemningsfoto_MASCOT_HB-Køge

Kvalitetsprodukter og effektive serviceløsninger

MASCOT er en international, familieejet virksomhed, der tilbyder gennemtestet arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj af højeste kvalitet. Medarbejderne arbejder med en fælles mission om at udvikle, producere, markedsføre og sælge verdens bedste arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj.

Kunden er altid i fokus, og MASCOT tilbyder en række effektive, kundetilpassede serviceløsninger, som gør hverdagen nemmere for både MASCOTs forhandlere og de mange små, mellemstore og store virksomheder.

Arbejdstøj er en passion for MASCOT. Det vidner de 20.000 varenumre, over 600 unikke produkter og 2600 dedikerede medarbejdere også om. MASCOT eksporterer produkter til det meste af verden og tilbyder professionel og dedikeret salgsbackup i 15 europæiske lande.

Hos MASCOT støtter vi op om fodbolden i HB Køge og finder stor inspiration i de professionelle fodboldspilleres måde at arbejde målrettet og passioneret på. Det har parallel til MASCOTs arbejdsstrategi. Hos MASCOT gør vi alt, hvad vi kan for at levere de bedste beklædningsløsninger – og vi har altid fokus rettet 100 % mod målet.