Firmagaver sammensat i tråd med jeres værdier

Gavegaarden skræddersyer gaver til kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere

En god gave kan mærkes og huskes. Det kan den ofte, fordi giveren har gjort sig umage. Med omhu og øje for detaljen hjælper vi med at skrædddersy indholdet i jeres gaver til kunder, medarbejdere, samarbejdspartnere og andre relationer, der har fortjent et tak, et skulderklap eller en varm tanke.

Originale gaver skaber relationer
Bag Gavegaarden står Rikke Raahauge, som har lang erfaring i at udvikle unikke koncepter til virksomheder, der ønsker at pleje professionelle relationer og opbygge nye.
Rikke nyder den kreative proces, det er at skabe originale gaver, der fortæller en historie om netop jeres virksomheds værdier.

Udvalgte specialiteter
Omtanke for miljø og mennesker er kerneværdi hos Gavegaarden.
Vi udvælger nøje vores sortiment og specialiteter ofte fra mindre leverandører – og ofte familieejede virksomheder, der arbejder med kvalitet, bæredygtighed og stolte traditioner som integreret del af deres DNA, og som leverer, hvad enten vi har en bestilling på fem, 500 eller flere gaver.

Sammensat med begejstring
Hos Gavegaarden bliver hver gave koordineret, pakket og leveret med glæde for at skabe begejstring der, hvor den kommer ud.
Ofte er det de små detaljer, der gør forskellen. Lad høre, om vi må være med til at gøre en forskel for jer. Velkommen til Gavegaarden.

Tags: Firmagaver

Skriv et svar