Formuepleje-bygning-1-hbkoge

Investering er en tillidssag

Når vi rådgiver om din formue og investeringer, gør vi det altid ud fra dine præmisser.

Vi kigger på dine individuelle behov og ønsker om forventet afkast, risiko og investeringshorisont, inden vi giver dig vores bud på, hvordan du optimerer din økonomi og får mest muligt ud af din formue. Vi kommer i vores investeringsrådgivning hele vejen rundt om din økonomi.

Som investor i Formuepleje kan du være sikker på, at vi respekterer dit hårde arbejde med at opbygge en formue, og vi arbejder målrettet for, at den skal yngle. Vi ved, at langsigtet attraktivt afkast ikke kommer af sig selv. Det kræver omhyggelig udvælgelse af de mest perspektivrige værdipapirer, daglig pleje og optimering, professionel administration og fokuseret risikostyring.

Formuepleje er en aktiv kapitalforvalter, der både arbejder strategisk, taktisk og operationelt med kapitalforvaltning. Foruden omhyggeligt at udvælge de bedste mulige værdipapirer, vægter Formueplejes investeringskomité også de enkelte aktivklasser over for hinanden og optimerer i forhold til de langsigtede strategiske makroforhold for verdensøkonomien.

Det er sådan, vi arbejder, og faktisk tror vi så meget på vores eget koncept, at både medarbejdere og stiftere selv har investeret et trecifret millionbeløb i Formueplejeforeningerne. Vi er i samme båd som vores investorer, og det sikrer, at vi altid har en fælles interesse i at skabe så højt et risikojusteret afkast som overhovedet muligt.

Det er blandt andet derfor, at Formuepleje med cirka 11.000 investorer i dag er Danmarks største bankuafhængige kapitalforvalter.

Vil du vide mere om, hvordan vi giver dig den bedste formue- og investeringsrådgivning, er du velkommen til at kontakte en rådgiver
på telefon 8746 4900.

Formuepleje.dk kan du også bestille en intropakke, som indeholder information til dig, der gerne vil have mere ud af din formue.