cowins_hb-koege-partner

I CO*WINS fokuserer vi på dialogbaseret samarbejde

I CO*WINS fokuserer vi på dialogbaseret samarbejde – både i forhold til vores kunder, men også til vores samarbejdspartnere på det danske forsikringsmarked og vores internationale samarbejdspartnere.

Spørgsmålet vi stiller er meget enkelt:
Hænger Risk management sammen med billigere præmier?

Hvorfor bør du som indkøber af forsikring ikke KUN gå efter den billigste præmie. Det er kombinationen mellem risk management, dækninger og forsikringsselskabets kvalitet der skal vurderes.

Fejl i summer, fejl i hvad virksomheden reelt beskæftiger sig med, fejl i dækninger og omfang. Det er desværre mere reglen end undtagelsen. Ud af de sidste 20 analyser vi har foretaget, har 100 pct haft markante fejl i deres dækninger. Heraf har mere end 80 pct være så store, at var virksomheden blevet ramt af den pågældende skade, var de gået konkurs. Vi taler risici på mange millioner kroner, der ikke er elimineret eller tegnet forsikring for.

At vi så samtidig i 100 pct tilfælde, har kunnet spare virksomhederne for markante beløb på deres forsikringsbudgetter, er bare et ekstra plus, men efter vores opfattelse ikke det vigtigste.

I CO*WINS går vi i tæt dialog med kunden omkring risikoen. Efter en dybdegående analyse, forbereder vi et forsikringsprogram der sikrer virksomheden forsikres optimalt. Vores erfaring er, at de fleste virksomheder har meget store udækkede risici, der kan betyde tab i en størrelsesorden, hvor virksomhedens overlevelse kan være på spil.

Vi bakker op om HB Køge og NETVÆRKET og arbejder med parametre som man gør i den professionelle sportsverden. Det betyder vi er dedikerede, målrettede, holder stramt fokus og arbejder som et team, både internt og med vores kunder og samarbejdspartnere.

Vi kan løse alle opgaver inden for rådgivning om forsikringer – det uanset om det er i Danmark eller uden for landets grænser.

Når vi indgår samarbejde med vores kunder, gør vi det topprofessionelt. Vi angiber vores kunders risici fra alle vinkler. Vi løser opgaven på en kreativ og ansvarsfuld måde.

Vi laver forsikringsløsninger inden for komplicerede risici såvel som de mere traditionelle. Vi er kundens partner når vi taler om risikostyring og programstyring af hele forsikringspakken.

Vi garanterer, at omkostningen ved at vælge forsikringsmægler fremfor at være betjent af et forsikringsselskab er helt neutral.

Tags: Forsikring