Combizz Event

Overlad trygt dit event eller arrangement til Combizz Event

Combizz Event har mange års erfaring i at arrangere mange typer af arrangementer og events. Vores succes skyldes et ufravigeligt fokus på storytelling, gennemgående rød tråd og øje for detaljer.

Siden 2013 har Combizz Event arrangeret alt fra firmafester til produktlanceringer, teambuilding, show production, modeshows og awardshows. Kendetegnende for alle disse arrangementer er et højt kvalitetsniveau, ligegyldigt om der er tale om et stort eller lille arrangement.

»Fælles for vores arrangementer er grundig planlægning, pålidelige og kompetente samarbejdspartnere og en passion for at skabe den bedste oplevelse for vores kunder. Vi klarer både små og store opgaver, og deltager aktivt i alle led i processen, fra idégenerering til eksekvering. Med os som sparringspartner er I altid garanteret en kompetent planlægning og afvikling af jeres arrangement,« siger Nicolaj Madsen, der er administrerende direktør i Combizz Event.

Combizz Event arbejder efter seks faste principper, som er med til at sikre, at arrangementet altid lever op til kundens ønsker og behov. De seks principper er:

1: Indledende møde med vores creative director
2: Præsentation og tilbud
3: Afprøvning
4: Planlægning og forberedelse
5: Afvikling
6:Evaluering

På den måde sikres det, at der hele vejen igennem processen er styr på, at arrangementet er i overensstemmelse med kunden, og man går gerne den ekstra mil for, at det skal lykkes.

»Vi sætter en dyd i at være alsidige, og går ikke på kompromis med kvaliteten. Vi ved præcis, hvilket behov der er nødvendigt på vores mange forskellige venues, men er ikke blege for at krydre set-uppet med ekstra udstyr, såfremt det ønskes,« siger Nicolaj Madsen.

Tags: Event