cowboy-fest-hbkoege

Bournonville’s Wild West byder velkommen.

Bournonville’s Wild West slår svingdørene op til et brag af en cowboyfest for alle jer der ønsker en sjov, anderledes og uforglemmelig aften.

I modtages af et veloplagt personale, som yder en afslappet, hyggelig & professionel service.

Lækker amerikansk BBQ menu som serveres på autentiske bliktallerkner, og alle jeres kolde drinks nydes naturligvis i tinkrus. Bournonville’s Wild West byder velkommen i autentiske omgivelser, med lækre cowboy retter, saftige BBQ-ribs og møre bøffer grillet på trækul over ild – hele året!

Til de tørstige cowboy & andet godtfolk er der mulighed for at hænge ud i baren, hvor indianere og cowgirls serverer alt fra, shots, sjusser, longdrinks, til cocktails. Mere end 100 varianter kan tilbydes uanset om du ønsker bar ad libitum eller at betale pr. genstand til dit selskab.

I kan møde vores rodeotyr ‘Ferdinand’, og se hvem af jer der kan tøjle ham som en ægte cowboy, eller træde ind i minen hvor I kan skyde med revolvere, Shotguns, Winchestere og bue med pil.

Saloonen er indrettet i forskellige lokaler og niveauer som er velegnet sig til alt lige fra, polterabend, udflugter, julefrokost, sommerfest og teambuilding.
Vi har stor erfaring med alle typer selskaber små som store. Medbring festligt humør, så sørger vi for resten. Underholdning, musik, mad, service, oprydning, også ud af huset i hele Danmark hvis du ønsker at cowboyfesten skal komme til jer.

Vi ses til festen i det vilde vesten!