stemning-hbkoge-bogeskov-rengoring

Mere end bare traditionel rengøring

Bøgeskov Rengøring servicerer en lang række private hjem med professionel rengøring og vinduespudsning samt små og mellemstore virksomheder med effektiv kontorrengøring og ejendomsservice.

Bøgeskov Rengøring tilbyder mere end bare traditionelle rengøringsløsninger. Vi tilbyder god og professionel rengøring, grundighed og fleksibilitet. Vi ved, at rengøring handler om effektivitet, planlægning og omhu – derfor er Bøgeskov Rengøring den rigtige samarbejdspartner, når det gælder din rengøring.

Vi er din professionelle rengøringspartner og laver altid et skræddersyet tilbud, som er tilpasset efter dine behov – det sikrer en billig, hurtig og effektiv rengøring.

For Bøgeskov Rengøring er det vigtigt at gøre en forskel, og derfor lægger vi stor vægt på at støtte og hjælpe socialt udsatte i Køge Kommune. Vi hjælper dem blandt andet med at lære at gøre rent på deres værelser, så de får gode og sunde opholdsmuligheder. På samme måde støtter vi også HB Køge, da vi ønsker at bakke op om det lokale netværk og det frivillige arbejde i klubben.

Uanset om du har brug for kontorrengøring, erhvervsrengøring, vinduespudsning eller hovedrengøring af dit hjem, er du velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud.

 

Tags: Rengøring