Billig-is har den slags is du har behov for

Billig-Is kan levere isterninger og tøris af høj kvalitet til både private kunder og virksomheder. Det er muligt selv at afhente isen over hele landet og spare den dyre levering

For Billig-is er isterninger ikke blot isterninger. For dem er det vigtigt, at kvaliteten er i top og prisen i bund.

»Hos Billig- is har vi valgt at fokusere på det, vi er bedst til, billige isterninger. Vi går op i kvalitet, og derfor vil du altid få de fineste isterninger, uanset om du skal bruge 10, 25 eller 600 kilo, da vi renser vores vand, inden vandet bliver til isterninger,« siger administrerende direktør Nicolaj Madsen.

Billig- is leverer både til private arrangementer og til virksomheder, der bruger isterninger i det daglige. Billig- is skiller sig blandt andet ud ved, at de har lavet en landsdækkende pick-up service, hvor kunderne selv kan afhente isen. Derved spares den dyre levering.

»Det er ofte rigtig dyrt at få leveret is, og det har vi valgt at gøre noget ved. Normalt kan levering hurtigt løbe op i at udgøre halvdelen af det beløb, man skal betale, og det synes vi er ude af proportioner. Så derfor kan man selv afhente sin is på forskellige pick up steder og spare leveringen,« siger Nicolaj Madsen.

Denne løsning giver især mening for private kunder, som måske ikke skal bruge de store mængder is, men Billig-is kan også sagtens levere B2B, og B2B kunder kan selvfølgelig også anvende de forskellige pick-up steder.

»Bruger du isterninger i større mængder, eller flere gange ugentligt? Så er vi interesserede i at lave en leverandøraftale eller en fast aftale med dig, som er fordelagtig for begge parter. Vores chauffører kører dagligt, og vi har derfor mulighed for at levere på alle tidspunkter i døgnet,« siger Nicolaj Madsen.

Tags: Isterninger Tøris