allan-folmer-stemning

Din lokale ejendomsmægler i Køge og Stevns kommune

Med vores store erfaring, unikke lokalkendskab og meget markante markedsføring, i stort set alle medier og ikke mindst vores nye og super smarte online annoncering “Power Salg” – så er boligen hurtigt solgt til en af vores mange ventende købere – uanset om du sælger en villa, ejerlejlighed, sommerhus, landbrug eller andelsbolig.

Vores nyudviklede og unikke online markedsføringsværktøj “Power Salg”, giver dig og dit bolig salg et helt unikt forspring på boligmarkedet, sammenlignet med mange andre sælgere på boligmarkedet – Vi kalder det meget passende for ”POWER – SALG” ikke fordi det er et smart salg, men fordi det virker og giver resultater. Vi har vendt det hele på hovedet, så boligen selv finder køberen, ved at følge købernes digitale adfærd på internettet. Boligen bliver alt efter behov bl.a. annonceret på Facebook, Instagram, Twitter, Google, Boligsiden, Boliga og Keybo.
Denne nye og unikke måde at annoncere på, udvider din personlige chance for et “Hurtigt og godt Salg” mange flere gange end med et traditionelt bolig salg. Udnyt “POWER – SALG” som sælger og giv din bolig et forspring i salgsmarkedet for boliger, fordi den bedste markedsføring din bolig kan få – den får du hos os.

Ejendomsmæglerfirmaet, Allan Folmer`s værdisæt:

Som erfaren og lokal ejendomsmægler & valuar er vores værdisæt meget vigtigt for os. Det skal det også være for alle vores kunder, uanset om det er en villa, lejlighed, sommerhus, landbrug eller andelsbolig, der sættes til salg hos os.

Derfor vil du altid opleve følgende hos os:

  • Tryghed
  • Troværdighed
  • Ærlighed
  • Personlighed
  • Tilgængelighed
  • Ændringsparathed

Betyder disse ting noget for dig som sælger – så er det os du skal samarbejde med om salget af din bolig.

Tags: Ejendomsmægler