stemning-a-one-solution-hbkoge

Danmarks mest personlige IT-rådgivning

Denne overskrift forpligtiger, og dét ved vi hos A-one Solutions. Vi er et IT-konsulenthus, som via vores konsulenter yder en personlig support hver gang. Vi sidder klar ved telefonen, og du får altid kontakt med en konsulent direkte – din vej til hurtig og personlig support.

Hos A-one Solutions er vi specialister i Microsoft 365, Office 365 og Azure. Det betyder, at vi via rådgivning kan skabe værdi for dig og kan understøtte dine daglige arbejdsprocesser.

Hos A-one Solutions sælger vi også hardware – alt fra tablet, pc og notebook til de lidt større serverløsninger. Vi sørger for opsætning, installation og levering, så du kan varetage din forretning.

Vi er IT-leverandør for HB Køge og flere andre virksomheder i netværket og i lokalområdet. Vi er med i partneruniverset for at være en aktiv spiller i netværket og for at støtte HB Køge og det lokale erhvervsliv.

Lad os også varetage jeres IT-løsning hvad enten den er stor eller lille. Hos A-one Solutions får du fast tilknyttet to konsulenter og en rådgiver. Det sikrer, at vi kender din virksomhed og jeres historie, men er også din tilgang til fremtiden og de mange muligheder, der åbner sig.

Velkommen hos A-one Solutions – Danmarks mest personlige IT.

Tags: IT