Et overblik, der skaber forretning

Netop dét får du med 360 Business Tool. Vi er et CRM-system med meget mere. Du behøver med andre ord kun ét system til CRM, tidsregistrering, fakturering, projektstyring, marketing og meget mere.

360 Business Tool er for dig, der ønsker ét samlet overblik over din forretning. Vores CRM-system kan nemt integreres med dit eksisterende økonomisystem, lønsystem, e-mailsystem, kalender, lager og bank – med andre ord kan 360 Business Tool forbinde alle vigtige funktioner i din forretning.

Når I samler al data i ét system, opstår en unik videndeling mellem medarbejdere, afdelinger og ledelsestrin, ligesom I sparer tid og ressourcer på interne opfølgningsprocesser. Med 360 Business Tool kan I derimod bruge jeres tid på at skabe ny- og mersalg i forretningen.

 Sæt strøm til salgsprocessen
360 Business Tool gør salg og salgsledelse til allemandseje. Før i tiden var styring af kunderelationer forbeholdt store virksomheder med kapital til specialopbyggede systemer.

Vores danskudviklet totalløsning giver små og mellemstore virksomheder mulighed for at optimere og strømline deres salgsproces fra indledende kontakt til Key Account Management. Det sikrer, at alle – uanset afdeling, stilling og arbejdsopgaver – ved, hvor kunden er, hvor kunden har været, og hvor kunden er på vej hen.

Tags: CRM-løsninger IT