Trestjernet hotel med gode priser

Zleep Hotel i Køge tilbyder overnatning samt økologisk morgenmad til prisbevidste hotelgæster.

Vores kunder skal først og fremmest have en god og stabil seng at sove i. Vi går derfor meget op i, at vores prisbevidste kunder får en god nats søvn i gode senge, og at de kan nyde en god økologisk morgenmad.  

Vi er et trestjernet hotel med gode priser, og vi adskiller os især på pris og en super god beliggenhed, da vi ligger centralt i Køge.  

Vi har kunden i centrum og holder det, vi lover. Den generelle feedback fra vores kunder er, at vi har en suveræn beliggenhed, og den økologiske morgenmad får også pæne ord med på vejen.    

Frem mod 2024 vil hotellet løbende gennemgå en modernisering og udvidelse fra 51 til 100 værelser. 

Vi vil gerne støtte HB Køges lokale arbejde

»Jeg har fulgt HB Køge i mange år, er fra byen og kender mange fra klubben. Så det er mest af personlige årsager, at jeg valgte at blive en del af netværket. Jeg følger meget med i kampene og vil i det hele taget gerne støtte op om det lokale arbejde, som klubben gør,« siger hoteldirektør Lene Haslund og fortsætter:   

»Det betyder meget for mig at med i netværket, fordi jeg synes, at det er vigtigt. Jeg har fået mange bekendtskaber via netværket, både professionelt og personligt. Så jeg får bestemt noget ud af at være med på flere planer.«    

Tags: Event Hotel Konference