United Facility Partners A/S

United Facility Partners (UFPA) er en professionel samarbejdspartner, der tilbyder facility services: erhvervsrengøring, vinduespolering, hygiejne-løsninger, måtteservice, handyman-opgaver og totalløsninger på hele Sjælland, Lolland og Falster. Vi er sat i verden ud fra den overbevisning om, at ansvarlig rengøring er et håndværk, som det danske erhvervsliv behøver. Vi forpligter os til at levere den bedste kvalitetskontrol samt tilpassede, bæredygtige og innovative løsninger. Vores mange dygtige medarbejdere servicerer virksomheder inden for forskellige brancher, som vi med succes hjælper til en ren og behagelig arbejdsplads.

I United Facility Partners opererer vi alle ud fra et fælles værdisæt. Vi tager vores værdier alvorligt, da de danner grundlag for alt, hvad vi gør – både internt blandt medarbejdere og eksternt over for vores kunder.
Vi anser rengøring som et stolt fag, der kan forbedre menneskers liv. Og derfor er vi her som din pålidelige partner i en verden, der har brug for ansvarlig rengøring.

Tags: Erhvervsrengøring Rengøring

Skriv et svar