TT MEDIA - One Stop Marketing Shop

Vi skaber værdi 360 grader rundt om dit brand

I TT MEDIA forstår vi vigtigheden af målrettet og effektiv markedsføring. Beliggende i Køges centrum, vil vi være jeres foretrukne partner for digitale marketingsløsninger. Vores tilbud er omfangsrigt, fra social media management (kampagneplanlægning) og foto/videoproduktion, til hjemmesideudvikling og visuelt grafisk design.

Vores kunder står ofte over for komplekse udfordringer i den digitale tidsalder, herunder behovet for synlighed og målrettet kommunikation. Med en unik månedlig model, tilbyder vi ni specialisters kompetencer for 50% af prisen af en intern markedsføringsgeneralist. Det sikrer at vores kunders marketingbehov imødekommes effektivt og økonomisk.

Kreativitet og strategisk tænkning

Kernen i TT MEDIA er vores værdier: kreativitet, passion, humor samt en dyb forpligtelse til ansvarlighed og ordentlighed i branchen. De principper er drivkraften bag vores arbejde og reflekteres i de stærke relationer, vi opbygger med vores kunder. Med syv års erfaring i branchen, har vi etableret os som et bureau, der leverer højkvalitetsarbejde indenfor et bredt spektrum af digitale marketingdiscipliner.

Vores tilknytning til lokalområdet afspejles i vores rolle i HB Køge NETVÆRKETs bestyrelse, hvor vi bidrager til at styrke både forretningsforbindelser samt det lokale fællesskab.

Som jeres partner i digital markedsføring, er TT MEDIA dedikeret til at tilbyde mere end blot tjenester – vi tilbyder en helhedsorienteret tilgang, der integrerer din virksomheds vision med innovative marketingstrategier.

Tag skridtet mod en stærkere og mere synlig fremtid for dit brand her.

Tags: Kommunikation og marketing Video