TS Stilladsmontage udfører alle typer stilladsløsninger til både erhverv og private

Hos TS Stilladsmontage er vi din totalleverandør af alle typer stilladsløsninger – til let og tungt arbejde, special- og industri stilladser, totaloverdækninger og telte. Vi har en bred vifte af mulige løsninger til dit projekt.

TS Stilladsmontage er beliggende på Midtsjælland, og vi udfører arbejdsopgaver over hele Sjælland, samt på Lolland og Falster. Vores kunder er en solid blanding af privatkunder, erhverv og større entrepriser. Uanset projektet og behovet, udfører vi hos TS Stilladsmontage alle typer af stilladsopgaver som f.eks. til nybyggeri, renoveringsopgaver, industri, arbejdstelte, med videre.

Vi er garant for stilladsløsninger i høj kvalitet bygget af det nyeste udstyr på markedet. Samtidig kan du altid stole trygt på sikkerheden i vores stilladsopsætninger – vores mere end 60 mand store medarbejderstab er nemlig faguddannede montører og lærlinge, som altid yder et stabilt stykke håndværk. Samtidig er alle stilladsmontører altid opdaterede på sikkerhedsprotokoller og krav.

Få en skræddersyet løsning hos TS Stilladser inden for arbejdstelte, let facadestillads, svært stålstillads, industristillads, totaloverdækning og specialstillads. Uanset projektet finder du løsningen hos TS Stilladsmontage.

Her er ingen opgave for lille eller for stor – vi finder altid den rette løsning. Og vi leverer altid til tiden og til aftalt pris.

Hos TS Stilladsmontage støtter vi HB Køge, netværket og de mange muligheder og potentialer, der ligger i det lokale samarbejde og foreningsliv.

Kontakt os, og få et uforpligtende tilbud på en stilladsløsning.

Tags: Stillads