Tryg Forsikring

Overordnet beskrivelse:

Tryg er det største skadeforsikringsselskab i Danmark og det næststørste i Norden. Vi tilbyder forsikringer til private kunder og virksomheder i Danmark, Norge og Sverige. Hver fjerde dansker er forsikret gennem Tryg, og vores kunder er blandt de mest tilfredse.

Om Tryg Erhverv:

Hold din virksomhed kørende med forsikringer fra Tryg.

Som kunde i Tryg får du forsikringer tilpasset din virksomhed. Vi rådgiver om de forsikringer, der er relevante for, at du kan føle dig tryg og fokusere på driften af din virksomhed.

Du får et årligt forsikringstjek, så vi sikrer, at virksomhedens forsikringer stadig matcher dit behov. Hvis du får en skade, tilbyder vi hurtig hjælp døgnet rundt på tryg.dk eller telefonen.

  • Vi rådgiver om forsikringer tilpasset den enkelte virksomhed, så du kan holde virk­somheden kørende, når skaden sker.
  • Et team af for­sikringsrådgivere klarer både erhvervsforsikringer og indehavers private ­forsikringer, så du er dækket hele vejen rundt.
  • Samler du flere af virksomhedens forsikringer hos Tryg, kan du blive en del af Tryg Business. Her får du unikke og relevante services og op til 15 % rabat på dine forsikringer.
  • Som kunde i Tryg, bliver du medlem af TryghedsGruppen, der er den største aktionær i Tryg. Som medlem får du mulighed for at få udbetalt bonus – typisk 5-8 % af det, som du betalte for dine forsikringer i Tryg for året før.

https://tryg.dk/erhverv

Tags: Forsikring Vejhjælp