The FOCUS: Talent, Search and Development

Hos the FOCUS er vi specialiserede inden for rekruttering, outplacement og udvikling af ledere og medarbejdere i alle typer virksomheder. Vores team består af erfarne partnere med baggrund i både search- og rekrutteringsbranchen samt ledelsespositioner.

Vi har koncepter indenfor rekruttering til de fleste brancher, så gennem en effektiv og kvalitetssikret rekrutteringsproces finder the FOCUS den rette medarbejder til din virksomhed. Vi tiltrækker de rigtige kandidater gennem målrettet annoncering samt proaktiv kontakt til relevante kandidater.

Hos the FOCUS står arbejdsglæde i centrum, vi arbejder med et digitalt værktøj ’Play Your Talent’ hvor vi kan afdække talenter. Hermed får man som team og virksomhed et konkret og operationelt værktøj til fremadrettet at arbejde med, samt holde fokus på, talentpotentialet.

Vi tror på, at når du bruger din tid på opgaver, der engagerer og udfordrer dig, ikke alene bruger du dine talenter optimalt, men opnår også større tilfredshed i dit arbejdsliv. Det bidrager til både medarbejderfastholdelse, og har desuden en positiv påvirkning af virksomhedens resultater og bundlinje.

Vi er en lokalt forankret virksomhed i Køge, hvorfor vi også bestræber os på at tage aktiv del af tværfagligt samarbejde i det lokale erhvervsliv. Det gør vi blandt andet med netværk og relationsopbygning i HB Køges erhvervsnetværk.

Erhvervsnetværk findes der mange af, men vi er en del af HB Køge, fordi det samtidig giver os mulighed for at støtte op om det lokale foreningsliv og lokalsporten, mens vi dyrker relationer og netværk med masser af forskellige typer lokale virksomheder fra mange forskellige brancher. Og så er vi meget tilfredse med de mange aktiviteter og arrangementer, der tilbydes i netværket.

Hos the FOCUS skaber vi værdi for både virksomheder, medarbejdere og samfundet.

Læs mere om os her https://thefocus.dk/