TeltTilFest.dk – alt du behøver til dit event

Vi har forstand på den gode fest

Når du skal afholde et event – uanset om det er firmaevent, firmafest, havefest, bryllup, konfirmation o.l., så tilbyder vi alt inden for borde, stole, service, telte, scener, lyd, lys og toiletvogne. 

Med mange års ekspertise og dedikation til kvalitet, skaber vi de perfekte rammer for din fest. Vi er totalleverandør, og vi står gerne for hele eventet, såfremt det er et behov. vi har mange gode samarbejdspartnere, der kan hjælpe med mad og drikke.

Vi leverer og afholder events på hele Sjælland, og vil meget gerne hjælpe med til at skabe de perfekte rammer for din fest, uanset omfanget eller anledningen.

Vi kan hjælpe med alt fra rådgivning til gennemførelse, og vi er med dig hele vejen.

Hvilken type event/fest skal du afholde?

Vi kan hjælpe med mange temaer til fester og events, og har udstyr til både oktoberfester, winter wonderland tema, festivaltema, markedspladstema, ballroom tema og mange andre.

Vores erfaring og fokus på detaljerne betyder, at vi skaber tryghed og tillid inden festen. En aftale med os er mere end blot ord; det er en garanti for høj kvalitet og fleksibel og god service. Men det er ikke kun vores produkter, der gør forskellen – det er vores engagement i hver eneste detalje og vores forpligtelse til at skabe tryghed for dig inden festen.

Som medlem af HB Køges erhvervsnetværk er vi stolte af de relationer og muligheder, som netværket har givet os.

Vi ser frem til at hjælpe dig med dit næste arrangement.

Som fast leverandør til US Embassy, DR, Nordisk film, Danica, Den svenske ambassade og mange andre, mener vi at vi kan levere den kvalitet der kræves. 

Tags: teltudlejning

Skriv et svar