Spar Nord Bank Køge

Personlig bank i en digital verden

Som hovedsponsor har Spar Nord Bank Køge engageret sig massivt i den nye satsning med kvindefodbold.

Spar Nord Bank Køge er hovedsponsor for HB Køges bedste kvindehold, der efter fem oprykninger på stribe nu spiller i landets bedste række, Gjensidige Kvindeliga. Samarbejdet løber til og med sæsonen 2024/2025.

”Vi er glade for at kunne tage del i dette spændende projekt og være med til at sætte vind i de sejl, der ser ud til at have kurs mod stjernerne. At have et af landets absolut bedste hold i Køge er en stor ting og når holdet tilmed er besat af lokale spillere, er det noget, vi har svært ved at se forbi,” siger direktør Jesper Køster, Spar Nord Bank Køge.

Han understreger, at det i en svær tid med en global sundhedskrise er vigtigt for Spar Nord Bank Køge at sætte en tyk streg under det stærke lokale bånd.

”Det har HB Køge ligesom os selv været med til at sikre, hvorfor det ikke var en svær beslutning at støtte endnu mere op om holdet, klubben og lokalsamfundet. Vi glæder os til i de kommende år at aktivere partnerskabet blandt andet som led i vores lokale markedsføringsaktiviteter,” siger direktør Jesper Køster.

Allerede i december 2019 opgraderede Spar Nord Bank Køge partnerskabet i HB Køge, så pengeinstituttet siden har været NationalPartner.

Spar Nord Bank Køge er en personlig bank i en digital verden. Den personlige relation og de gode digitale løsninger er noget, der dyrkes og vægtes højt i samarbejdet med kunderne. Det er trods alt forståelsen for privatlivet eller virksomheden der gør, at de kan tilbyde den rette rådgivning.

Tags: Bank