Din lokale forsikringsmægler

I Söderberg & Partners yder vi rådgivning af jeres virksomheds forsikringsdækning med det formål at sikre, at I har kontrol over de risici jeres virksomhed møder i hverdagen.

Erhvervsforsikringer er komplicerede produkter. Det kan derfor være svært for virksomheder at få en fyldestgørende forståelse for, hvad de forskellige forsikringer reelt dækker, og om de i tilfredsstillende grad omfavner virksomhedens risici.

Her er det en fordel at have en uafhængig forsikringsmægler som Söderberg & Partners ved sin side. Vores rådgivning tager udgangspunkt i jeres virksomheds individuelle behov, risici og interesser. Samtidig arbejder vores forsikringsmæglere proaktivt for at sikre, at jeres virksomhed har de bedst forsikringsvilkår og dækninger – til den bedste pris.

Som forsikringsmæglere sidder vi på jeres side af bordet og kan forhandle med alle forsikringsselskaber. Vi er gode til at forklare det til tider kringlede forsikringssprog, så I kan forstå det – og I skal kun forholde jer til én kontaktperson, som I kan tage fat i, hvis I har spørgsmål eller der er sket ændringer i jeres virksomhed.

Tags: Pension