Virksomhedsfoto-risika-hbkoege

Risika skaber sikkerhed i samhandlen mellem B2B

Risika er en nordisk FinTech virksomhed, som har til mål at hjælpe B2B virksomheder med at spare penge ved at undgå tab og automatisere manuelle processer.

Kort fortalt, så vil vi gøre det nemmere at drive en sund forretning. Vi sælger et SaaS produkt samt en API-løsning, der hjælper vores kunder med at minimere deres finansielle risici, når de samhandler med andre virksomheder. Under kølerhjelmen er der en højst avanceret motor – den anvender traditionelle og utraditionelle datakilder, der sammen med vores banebrydende algoritme leverer automatiserede risikoanalyser på alle danske virksomheder.

Risika skaber sikkerhed i samhandlen mellem danske virksomheder via retvisende og præcise kreditvurderinger. På vores kreditvurderingplatform findes den mest relevante virksomhedsinformation, du skal bruge inden samhandel med andre virksomheder. Vi har sørget for en grundig dataindsamling og -analyse, så du hurtigt og nemt kan få et indblik i kundernes økonomiske situation. Et nemt og vigtigt tjek, der giver lavere finansiel risiko og bedre likviditet til din virksomhed.

Tags: Data