Mere end bare discount: Discount med holdning

Med en stærk tilstedeværelse i Stensved og et dedikeret fokus på kvalitet og pris, er vi er en del af lokalområdets og kundernes hverdag. Vores tilgang “discount med holdning” er ikke blot et slogan, men en forpligtelse over for vores kunder og det samfund, som vi alle skal gøre os umage for at passe på.

Hos Rema 1000 oversættes discount til mere end lave priser. For os er det synonymt med kvalitet. Vores effektive driftsmodel og store varevolumen muliggør ikke kun konkurrencedygtige priser, men også et varieret og kvalitetsrigt sortiment.

I Rema 1000 Stensved tror vi på at gøre tingene enkelt og effektivt med fokus på kundernes behov. Det er den filosofi, der driver os i det daglige og sikrer, at vores service altid er i top.

Med et arbejdsmiljø præget af sammenhold og respekt arbejder vi sammen mod vores fælles mål: at skabe en butik, hvor er der er orden i tingene, og hvor der er rart at være – for både kunder og medarbejdere.

Vores partnerskab med HB Køge er mere end et sponsorat. Det er en afspejling af vores engagement og ønske om at bidrage positivt til lokalområdet. I netværket styrker vi vores forbindelse til lokalsamfundet og støtter op om aktive, sunde livsstilsmuligheder for vores kunder og partnere.

Tags: Butkhandel

Skriv et svar