Parkere billigt og sikkert

PARKPARK Danmarks billigste parkeringsapp

Parkering er ikke det mest interessante at snakke om, det skal bare fungere. Det skal være tilgængeligt, fleksibelt og billigt, og det er præcis, hvad parkeringen bliver med PARKPARK’s parkeringsapp. Appen giver adgang til mere end 100.000 betalings-parkeringspladser i hele landet, og der kommer hele tiden nye pladser til. Der udvides desuden også med muligheder for betaling af ladestrøm til el-biler og bilvask, mens andre fordele for PARKPARKS kunder tilkommer i fremtiden.

PARKPARK er desuden landets billigste parkeringsapp med en besparelse på helt op til 50 procent på erhvervsparkering.

”Det kan lade sig gøre, da vi ikke tager et transaktionsgebyr per parkering, ligesom vi kun tager betaling for antal biler håndteret, og ikke for antal brugere, der skal kunne parkere,” siger Jakob Kargaard, forretningsudvikler og partner manager i PARKPARK.

Oprettelse er gratis for medlemmer
Med PARKPARK bliver det nemt og fleksibelt for medarbejderne, som ikke skal tænke på udlæg, kan skifte imellem biler og nemt stoppe, starte og forlænge parkeringen, ligegyldigt hvor de er. Virksomheden sparer penge og bogholderiet og administrationen får meget nemmere ved at håndtere faktura og lignende.

”Det er nemt, enkelt og billigt, og vi tilbyder at selve oprettelsen af et erhvervsabonnement er gratis for medlemmer af HB Køge Netværket, som efterfølgende kan spare penge på deres parkeringer og nyde godt af vores andre fordele ” siger Jakob Kargaard.

Tags: APP Parkering