NTG Nordic

Skræddersyet transport til og fra hele Norden

Logoet for NTG Nordic pryder ikke kun HB Køges spillertrøjer, men også på alle eliteungdomshold fra U13 til U19 på herresiden.

Transportvirksomheden NTG Nordic har siden 2018 været hovedsponsor for HB Køge – et samarbejde, der fortsætter frem til sommeren 2022. Foruden at pryde spillertrøjen optræder NTG Nordics logo også på alle eliteungdomshold fra U13 til U19 på herresiden.

“Vi er glade for samarbejdet med HB Køge, der er en stor aktør i det lokale og regionale sports- og erhvervsliv, hvor de bidrager til et stærkt fælleskab. HB Køge har en stor talentafdeling, hvor der udføres et stort arbejde med at uddanne talentfulde fodboldspillere, og det arbejde vil vi selvfølgelig gerne støtte op om,” siger Michael Larsen, der er CEO for hele NTG-koncernen, samstemmende.

”Derudover er vi glade for at kunne støtte op lokalt i en svær tid og være med på rejsen i Køge Idrætspark, hvor mange spændende ting er i gang i øjeblikket. Vi anser HB Køge og NETVÆRKET for et godt sted for at være for NTG Nordic,” tilføjer Kenneth Sørensen, der er CEO for NTG Nordic i Køge.
NTG Nordic A/S har mere end 70 ansatte og har base på Truckvej i Skandinavisk Transport Center i Køge.

Virksomheden har specialiseret sig i skræddersyet landevejstransport til og fra hele Norden og Baltikum.

NTG Nordic A/S er en del af det børsnoterede selskab Nordic Transport Group der har hovedsæde i Hvidovre, og som med mere end 60 selskaber og mere end 1.500 ansatte over hele verden tilbyder alt inden for vejtransport, luftfragt, søfart, projekttransport og lagerhotel.

Tags: Shipping Transport