nordicals-hb-koge

Nordicals er en del af Køges udvikling

Som regionens største erhvervsmægler løfter Nordicals Sjælland markedet for erhvervsejendomme.

Moderne byudvikling med masser af nye boliger, udvidelse af havneaktiviteterne, et nyt universitetshospital og stadig flere lager- og logivirksomheder, der placerer sig i et internationalt transportcenter med få hundrede meters afstand til en europæisk trafikkorridor. Dertil kommer udvidelse af uddannelsesinstitutioner, og en ny station, Køge Nord, på den nye jernbanestrækning mellem Ringsted og København.

Køge er et vækstcentrum på Sjælland og har gennem de seneste 15 år gennemgået en kraftig vækst. Såvel antallet af indbyggere som tallet af arbejdspladser og nye virksomheder vokser – en vækst, der kun forventes at fortsætte de kommende år.

Den udvikling er Nordicals Sjælland en del af. Som regionens største erhvervsmæglerforretning har Nordicals været en del af byudviklingen af salg og udlejning af nye boliger og erhvervsejendomme. Det gælder også det nye godt 10.000 kvadratmeter store erhvervsbyggeri fordelt på tre tårne til kontorer og butikker, som rammer Capelli Sport Stadion ind i hjørnerne.

Siden 1. januar har Nordicals Sjælland selv haft kontor i det ene af tårnene som supplement til afdelingerne i Roskilde, Slagelse og Næstved.

”Vi har været en del af HB Køge og Netværket i en årrække. Det er et stærkt partnerskab og med det nye kontor har vi mulighed for at være endnu tættere på vores mange kunder og samarbejdspartnere i Køge-området,” siger partner og medindehaver af Nordicals Sjælland, Kenneth Hansen.

Foruden det løbende salg og udlejning af butikker og andre erhvervsejendomme har Nordicals Sjælland stået for salg og udlejning af butikker og boliger i Torvebyen, udlejning til en række af lager- og logistikvirksomhederne i transportcentret samt salget af Oluf I. Jensens Gård med flere end 30 erhvervslejemål – den største handel med en byejendom i Køge nogensinde.

Tags: Erhvervsejendomsmægler