Materieludlejning og maskinudlejning

LOXAM er Danmarks og Europas største inden for maskin- og materieludlejning i både Danmark og Europa, der betjener en bred vifte af sektorer som bygge- og anlægsbranchen, den offentlige sektor, serviceindustrien, eventindustrien og private kunder. Med 37 forskellige afdelinger spredt ud over hele Danmark, herunder JM Trykluft, kan vi bistå dig, uanset din geografiske placering i landet. Yderligere er vi repræsenteret i 43 Silvan butikker, hvor vi tilbyder et bredt udvalg af over 60 forskellige gør-det-selv maskiner, der inkluderer alt fra tæpperensere til gulvslibere.

Pålidelige maskiner
Vores forretning bygger på to grundlæggende principper: driftssikkerhed og kvalitet. Vi leverer altid topmoderne maskiner, der er nøje kontrollerede og velholdte, for at sikre høj effektivitet og driftssikkerhed. Med vores omfattende sortiment er vi i stand til at dække dine behov, uanset det projekt du arbejder på. Vores erfarne mekanikere står altid parate til at assistere og guide dig. Hvis udfordringer skulle opstå, har vi et dedikeret team, som hurtigt kan træde til. Med os får du pålidelige og velholdte maskiner.

Emissionsfrit materiel
Vi driver fem specialiserede LOXGREEN afdelinger, hvor vores team er uddannet i emissionsfrit udstyr. Vores ekspertise er til rådighed for at guide dig i valget af det mest passende udstyr til dit projekt, sikre maksimal udnyttelse og driftstid baseret på din byggeplads infrastruktur, samt tilbyde vejledning i brugen af emissionsfrit materiel. Vi tilbyder vejledning uden omkostninger, for at sikre, at du får den rette løsning – Vi er ved din side fra begyndelsen til slutningen.

Tags: Materieludlejning