lagerkompagniet-hbkoege-partner-1045x402

Lagerkompagniet tilbyder en lang række løsninger

Lagerkompagniet tilbyder en lang række løsninger til alle typer erhverv, som har behov for lager, pluk og pak opgaver, lagerhotel eller opbevaring.

Fra vores lagre i Køge området yder vi den absolut højeste grad af fleksibilitet og kvalitet for vores kunder. Vi håndterer alle typer varer, fra modetøj til svejseværk. Vi tilbyder også pakkeopgaver, fx ifm. kampagner, julegaver mv.

Hos Lagerkompagniet vil du opleve følelsen af at have dit eget lager med personale. Vi har en meget pragmatisk og personlig indgangsvinkel til vores kunder, og vi betragter vores kunder som vores samarbejdspartnere.

Der er mange fordele ved at outsource din lagerhåndtering. Du har bl.a. ingen faste udgifter til personale eller bygninger, men betaler alene for de services du rent faktisk bruger, og kan derfor effektivt skalere op og ned.

Vores kundetyper spænder fra store koncerner til små webshops. Fælles for dem alle er, at de betragter os som en del af deres personale, og derved en del af den daglige drift, og det er vi meget stolte af.

Tag kontakt til os, hvis du kunne tænke dig at høre nærmere om mulighederne.

Tags: Lagerhotel