Lån og Spar Køge

Få særlige kundefordele i Lån & Spar Bank  

Vi kender vores kunder indgående og yder altid helhedsrådgivning.  

Det, der adskiller Lån & Spar Bank fra andre banker, er, at det er en form for en nichebank. Kunderne udgøres af mere end 50 fagforbunds medlemmer, heriblandt sygeplejersker, politifolk, ingeniører og advokater. Fagforbundene er medejere af Lån & Spar Bank.

Lån & Spar Bank kan noget ekstra for medlemskunderne, for eksempel hvis de er under uddannelse, hvor vi kan hjælpe dem med boligkøb før andre banker. Det er vi i stand til, fordi vi har mere indsigt i deres uddannelse og hvilken fremtidig løn, de forventes at oppebære. Så medlemskunderne har nogle særlige fordele hos os, hvor vi også kan tilbyde en rente på fem procent på deres lønkonto.     

Vores kunder opsøger os selv i højere grad end andre bankers kunder. Men vi vil da gerne slå et ekstra slag for, at vi ikke kun er en københavnerbank, men også har filialer i blandt andet Køge. Det er også en af grundene til, at vi er med i HB Køges erhvervsnetværk.    

Vores værdier er ordentlighed, kvalitet og hastighed. Med kvalitet mener vi, at vi ikke bare siger ja til et boligkøb, men også ser på, hvordan kunderne er dækket, hvis de for eksempel bliver arbejdsløse. Så hvis uheldet er ude, har vi også kigget på kundernes livsforsikringer. Så vi kommer altid hele vejen rundt om vores kunder, og helhedsrådgivning er en standardvare hos os.  

Vores kunder er glade for den personlige kontakt, og hos os kan kunderne ringe direkte til deres rådgiver. Kunderne fremhæver vores nærvær, og at vi er hurtige til at vende tilbage.  

Tags: Bank Finans

Skriv et svar