Køge Skilte Center - Eksperter i visuel kommunikation

Vi hjælper din virksomhed med at skabe en visuel identitet

Beliggende i hjertet af Køge finder du Køge Skilte Center. Vi er et ungt og kreativt team, som har specialiseret os i blandt andet montering af reklamer, skilteproduktion og folieindpakning af biler. Vi skaber netop det udtryk, som afspejler din virksomhed bedst. Vores primære fokus hviler på dig som kunde – og vi garanterer produkter af højeste kvalitet!

Vores professionelle og topmoderne værksted danner rammerne om vores arbejde fra design til montering, og vi benytter kun værktøj og maskiner af allerhøjeste kvalitet. Dette sikrer en fejlfri proces og et resultat, der lever op til dine forventninger.

Kvalitet i hvert et led

Vores dedikation til kvalitet stopper ikke ved vores inventar. Vi stiller høje krav til alle materialer, som anvendes. På den måde sikrer vi, at det produkt, vi leverer, vil holde langt ud i fremtiden.

Vi er måske ikke er det billigste alternativ på markedet – men er overbeviste om, at pris og kvalitet går hånd i hånd. For når du vælger en leverandør som os, bliver opgaverne udført korrekt første gang. Dette sparer både tid og penge i det lange løb.

Som en del af HB Køge’s erhvervsnetværk er det vigtigt for os at give tilbage til lokalsamfundet og bidrage positivt til regionens vækst og udvikling. Vores tilhørsforhold til netværket understreger vores engagement i lokalområdet.

Vores værksted på Industrivænget 11 i Havdrup står altid åbent for besøg.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at bringe din visuelle kommunikation til nye højder.

Tags: Reklame Skilte

Skriv et svar