Kaffemoellen-hbkoege

Unik service og kaffe til døren

Kaffemøllen A/S tilbyder et bredt udvalg af kaffemaskiner og -automater. Vi sørger for, at din kaffeløsning fungerer perfekt og leverer kaffen til kontoret, inden du løber tør.

Vi støtter HB Køge og NETVÆRKET. Ligesom i sportens verden, hvor det går stærkt, leverer vi hurtigt kaffe og en effektiv og solid kaffeautomat til vores kunder. Vi lægger stor vægt på driftssikkerhed og endnu større vægt på god service.

Kaffemøllen er markedsførende inden for kaffeautomater, kaffemaskiner, vandkølere, slikautomater og kaffetilbehør, og med en kaffeautomat fra Kaffemøllen får du den bedste kaffe til den rigtige pris.

Vi tilpasser kaffeløsningen efter dit behov, og vi leverer kaffen til kontoret og sørger for, at automaten fungerer, så du kan få den perfekte kop kaffe hver gang.

Oplev vores forskellige kaffeautomater og automatløsninger og find den kaffeautomat, der matcher virksomhedens behov for smagfuld firmakaffe.

Vi er altid klar til en uforpligtende snak med vores kunder. Har du spørgsmål til, hvilken kaffeautomat der passer bedst til din virksomhed, så kontakt os og få hjælp til den rigtige kaffeløsning.

Tags: Kaffe