Vi skaber rammerne for kreativ udfoldelse 

JC Nordic tilbyder et kreativt univers til børn og voksne.

Til børn forhandler vi alt, hvad de kan male med og på. Til voksne er det hovedsagelig blokke, lærreder, pensler, farver med mere.

Efterspørgslen på hobbyartikler er stigende år for år, og bommede især under coronapandemien. Når danskerne ikke kunne komme nogen steder, sad mange derhjemme og syslede med deres hobbyer.

Også her efter corona er interessen fortsat stigende. Hvad børn angår, er der i skolen en bevægelse væk fra smartphones og tablets, hvor mange lærere gerne vil have, at børnene er mere kreative med hænderne. Det kan vi mærke, at forældrene også tager til sig. Så vi har oplevet en god stigning i salget inden for de senere år.

Vi er et franchiseselskab, der har en aftale med brandet Sense, der har forhandlere i hele Europa. Vores produkter sælges i Danmark hovedsagelig af Salling Group, det vil sige Bilka, Føtex, Netto og BR Legetøj. Seneste skud på stammen er, at vores produkter nu også kan findes på hylderne i Harald Nyborgs 55 butikker rundt om i landet. Ellers sælger vi til hobby- og børnebutikker, boghandlere, hvor vi blandt andet leverer til Bog & Idé.

Vores værdier er, at vi opfører os ordentligt, holder det, vi lover og prøver at leve op til vores kunders ønsker. Vi er et solidt firma, som man kan stole på. Alle vores produkter er testet, vi har flotte design og priser, der matcher alle.

»Jeg sidder i bestyrelsen i HB Køges erhvervsnetværk og arbejder desuden i salgsafdelingen. Det betyder meget, at vi via netværket er forankret i Køges erhvervsliv, og at vi støtter lokalsporten,« siger Jens Rasmussen, direktør i JC Nordic.

Tags: Bøger Grossister Hobbyartikler