Hyped Studio profilbillede med logo

Din lokale full-service videoproducer med dit brand og budskab i fokus

Hos Hyped Studio er vi specialiserede i at producere flot og effektivt videoindhold, der engagerer, inspirerer og inviterer til konkret adfærd.

Hyped Studio blev grundlagt i 2021 med en ambition om hjælpe erhvervsvirksomheder – store som små. Her laver vi videoer til websites, sociale medier, kampagneindsatser og udbredelsesmaterialer. Vi er med lige fra idé til færdig video.   

Uanset om du vil promovere dit produkt, styrke troværdigheden til dit brand eller formidle et vigtigt budskab, så er video et effektivt værktøj til at blive top-of-mind hos din målgruppe og skabe værdi for dem i alle stadier af deres købsrejse – på tværs af kanaler, formater og målgrupper.  

Vi tilbyder både videoproduktion på projektbasis, når du og din virksomhed har et behov, og på abonnementsbasis for dem, der har behov for løbende content. Begge typer samarbejder er skabt til at skabe mest værdi for din virksomhed – til konkurrencedygtige priser.   

Hos Hyped Studio er ingen opgave for lille eller for stor – vi skaber altid den rigtige løsning til dig og din virksomhed. Vi tager vores kunder og samarbejdspartnere i hånden hele vejen.  

Vi er en del af HB Køges erhvervsnetværk for at bakke op om det lokale fællesskab og erhvervsliv ved at skabe nogle stærke, professionelle relationer til andre erhvervsdrivende i kommunen. I NETVÆRKET har vi et lokalt erhvervsforum, der skaber værdi for os med synlighed, sparring og videndeling på tværs af brancher. 

Med vores partnerskab i HB Køge støtter vi både lokalfodbolden, erhvervslivet og de mange muligheder, der gemmer sig i det lokale forenings- og erhvervsliv. 

Kontakt os for en uforpligtende snak om din næste videoproduktion.  

Tags: Marketing Video