Lokalsamfundets vognmand

Herfølge Turistfart A/S driver trafikken på Sjælland og sender hver uge moderne busser afsted til krydstogtskibe, foreninger, erhverv og private.

Det er søskendeparret og tredje generation Heidi og Heino N. Larsen, som står bag Herfølge Turistfart A/S. Busfirmaet har rødder tilbage til 1929 og har siden da gjort sig bemærket på topkvalitet og service.

Herfølge Turistfart A/S har gennemgået en stor modernisering og er hele tiden i udvikling for at kunne tilbyde den bedste service som lokalsamfundets vognmand og en stærk spiller i København, hvor vi tager imod turister fra hele verden, heriblandt krydstogtskibe.

Efter vi vandt Årets Turistbusselskab i 2014 og fik æren af at køre ved Eurovision Song Contest samme år, er vi vækstet og har derfor udvidet med blandt andet konferencekørsel.

Vi har opgraderet vognpakken til 16 busser og tilbyder en bred vifte af transportløsninger til både erhverv og private. Vi kører overalt i ind- og udland og på alle tider af året.

Ligesom i en fodboldkamp, ved vi, at det er vigtigt at komme hurtigt på banen. Vores rutinerede chauffører giver dig en god oplevelse fra start til slut og sørger for, at du kommer sikkert og godt frem.

Skal du bruge en transportløsning til brylluppet, julefrokosten eller konferencen? Uanset om turen er kort eller lang, eller I er en stor eller en lille gruppe, kan vi skræddersy en transportløsning, der matcher dine behov.

Tags: Transport