Netværket fælles coverbillede

Vi er på hjemmebane, uanset hvor i verden vi er

Hos Groundhopping Tours tilbyder vi fodboldrejser, hvor passionen for spillet og klubbernes historiske rødder er i højsædet. Vi fokuserer ikke kun på de store arenaer, men prioriterer også mindre stadions, der er rige på fodboldhistorie og autentisk fankultur. For os rækker en fodboldkamp langt ud over de 90 minutter på banen. Vores ture er skabt til at fokusere på den samlede oplevelse af byen, klubben, historien og tribunerne.

Vi har besøgt alle vores destinationer og boet på de hoteller, vi anbefaler. Vores rejser inkluderer officielle billetter, gode hoteller og insider-tips til den bedste kampdag, lokale seværdigheder, barer og spisesteder. I kraft af vores samarbejde med klubberne sikrer vi, at alle altid sidder samlet på vores rejser.

Vores fodboldrejser er for alle – både private og erhverv. Derfor tilbyder vi også firmarejser, hvor vi skræddersyer rejsen ud fra jeres behov, men selvfølgelig med input og anbefalinger fra vores side. Vi sender også gerne en guide med på rejsen, som vil stå for alt det praktiske, hvilket giver jer en fantastisk mulighed for fuldt fokus på at styrke relationerne mellem kolleger eller pleje af kunde- og netværksforbindelser.

Vi er en del af HB Køges erhvervsnetværk, fordi vi ser fodboldklubber som en vigtig del af en bys kulturliv. I vores øjne er en fodboldklub til for byen, og byen er til for fodboldklubben – det ser vi frem til at blive en del af.

Vi glæder os til at tage jer og jeres medarbejdere, kunder eller venner med på jeres næste fodboldrejse.

Vi er på hjemmebane, uanset hvor i verden vi er.

Besøg os på Groundhoppingtours.dk