Landsdækkende professionelle vikarer

Global Workers – din rekrutteringspartner til bygge- og industribranchen

Hos Global Workers forstår vi værdien af effektivitet og fleksibilitet i byggebranchen. Som en landsdækkende virksomhed inden for vikarudlejning har vi specialiseret os i at levere dygtige medarbejdere til byggefirmaer, lageroperationer og rengøringsopgaver. Med vores medlemskab i Dansk Byggeri demonstrerer vi vores forpligtelse til branchestandarder og kvalitet.

Personlig tilgang og lige muligheder for alle

Vores arbejde bygger på en personlig tilgang til både kunder og medarbejdere. Vi kender hver enkelt kunde og medarbejder personligt, hvilket sikrer, at vi altid matcher den rette medarbejder med den rette opgave. Dét skaber tryghed og effektivitet, da vi kan skaffe medarbejdere fra dag til dag, hvilket er afgørende i akutte situationer. Vores arbejdsstyrke består primært af dygtig, udenlandsk arbejdskraft – og vi er stolte af at kunne tilbyde dem arbejdsmuligheder, der støtter deres integration i Danmark. Vi forpligter os til at yde den bedste service ved hurtigt at løse vores kunders behov og overholde alle aftaler.

Vi støtter op om lokalsamfundet

Som en del af HB Køge-netværket værdsætter vi vores lokale samfundsengagement og muligheden for at give tilbage. Vores tilknytning til netværket understøtter vores mål om at opbygge stærke relationer og bidrage positivt til lokalsamfundet.

Vi glæder os til at styrke vores samarbejde – og fortsætte med at levere værdi og kvalitet til vores kunder og partnere.

Tags: Personale administration

Skriv et svar