Køge Festuge favner alle aldre

Der er fokus på at tilgodese alle aldersgrupper, når Køge Festuge løber af stablen.

Foreningen Køge Festival arrangerer hvert år Køge Festuge, der blandt andet byder på musik og forskellige aktiviteter for børn, ældre, handicappede, bilinteresserede med flere. Arrangementet finder sted hvert år i uge 35 fra tirsdag til lørdag.

Vi favner bredt fra børn til ældre og prøver altid at finde på aktiviteter til alle aldersgrupper i løbet af ugen. Så vi har for eksempel altid en børnedag og en senior/handicapdag, hvor vi sørger for, at der er aktiviteter, der passer til de forskellige målgrupper, for eksempel banko til de ældre og Popsi og Krelle til de små. Om aftenen favner musikken som regel mere bredt, det vil sige fra 16 år og opefter.

Køge Festuge har indtil 2023 været gratis at deltage i, og det er et bredt udsnit af Køges erhvervsliv, der sponserer arrangementet. Alle arbejder frivilligt, og alt, hvad vi har af overskud fra salg i boder med videre, går til Køges foreningsliv. Vi får megen positiv feedback fra vores publikum, så Køges befolkning er glade for festugen.

»Det betyder meget, at vi er kommet med i HB Køges netværk. Det er både til kampe og ved de forskellige netværksarrangementer, at vi kan få talt med hinanden og skabe nye kontakter,« siger Melina Gram, sponsoransvarlig for Foreningen Køge Festival.

Tags: Festival

Skriv et svar