Netværket fælles coverbillede

En vaskeægte drengedrøm: Fodboldrejser til de største ligaer i Europa

Hos Fodboldpakker.dk er vi et team af fire, dedikerede herrer, der hver dag laver timevis af research for at forbedre mulighederne for, at du kan tage din familie, dine kammerater eller dine medarbejdere med på en fodboldrejse, I sent vil glemme.

Vi sikrer, at vores kunder har fuldt indblik i hele fodboldpakkens indhold, og dermed med ro i sindet kan tage afsted uden bekymring – uanset hvilket team I hepper på, og uanset hvor turen går hen.

Hos fodboldpakker.dk bliver du mødt af et team af fodboldelskere – vi har selv rejst på kryds og tværs af hele Storbritannien og resten af Europa utallige gange. Derfor har vi kunnet indgå en masse fornuftige og eksklusive aftaler på fodboldrejser, du drømmer om.

Vi har en naturlig stolthed omkring vores produkt og bestræber os derfor på at tilbyde gennemførte fodboldoplevelser – for både private og erhverv.

Vores hidtil største fodboldrejse var knap 70 mennesker fra samme organisation, der skulle på firmatur i fodboldens navn. Skal din virksomhed være den næste?

Foldboldpakker.dk er en del af HB Køges erhvervsnetværk af to årsager: For at bakke op om ét af Danmarks flagskibe i kvindefodbold (og generelt herrefodbolden selvfølgelig) og for at bygge stærke relationer til andre, lokale erhvervsaktører i Køge og omegn. Vi tror på, at – ligesom i fodbolden – så er det gode fællesskab, samspillet og samarbejdet altafgørende for et stærkt netværk. Det giver en kæmpe værdi, og dét får vi ud af at være med i erhvervsnetværket i HB Køge.

Find din næste fodboldrejse på fodboldpakker.dk

Tags: firmarejser firmature fodboldrejser fritid