Eventmanager er skabt til sport

Eventii tilbyder billet- og adgangssystemer, der er skræddersyet til sport.

Enventiis alt-i-én-løsning, Eventmanager, betyder, at alt fra adgangssystem og partnerstyring til sæsonkort – også på abonnement, VIP-styring på kampdage med mere bliver styret af vores system.  

Vores fokusområde er udelukkende sport. Derfor er vi gode til sportskunder. Når du sælger en billet til et stadion, er det et endagsevent, som regel med nummererede pladser.   

Vi er stærke på sæsonkortstyring, for eksempel kan man dele sit sæsonkort eller frigive det. Så hvis man er forhindret i at komme til en kamp, kan man hjælpe klubben ved at sælge pladsen igen. Det er også muligt at sende sit kort videre som en enkeltbillet, så man ikke behøver at sende hele sit sæsonkort.   

Alle vores systemer bliver egenudviklet på kontoret i Odense, og vores kunder fremhæver især fleksibiliteten og brugervenligheden. Den største styrke er, at vores kunder er gode til at bruge hinanden og sparre på tværs af sportsklubberne. Vi hører fra dem, at systemet er nemt at gå til og intuitivt.  

HB Køge har brugt Eventiis billet- og adgangssystem Eventmanager siden 2019.   

»Vi har haft et godt samarbejde med HB Køge i de sidste fire år, hvor HB Køges arrangement på både herre- og damesiden betyder meget for os,« siger Eventiis direktør Casper Skov.  

Tags: Billetsystem Programering

Skriv et svar