Ensure Pension

Få rådgivning om pension fra A til Z

Ensure Pension er pensionsmæglere og tilbyder rådgivning om alt inden for pension.   

Som pensionsmæglere er vi fuldstændig uvildige og modtager ikke nogen form for provision fra pensionsselskaberne.  

Vi tilpasser vores kunders forsikringer, så de hverken er over- eller underforsikrede. Man kan godt være underforsikret, hvis det er et frivilligt valg. Men overforsikring giver ingen mening.  

Vi laver en benchmark-analyse, når vi starter op i en ny virksomhed. Benchmark-analysen viser, hvordan kundernes pensionsordning ser ud i dag, og hvordan den kan komme til at se ud, efter vi har tilpasset den.  

Når kunden så har valgt os til at passe deres pension, holder vi årlige statusmøder, så vi får tilpasset de kunder, der har haft større ændringer i deres liv.  

»Kunder betaler typisk alt for meget i investeringsomkostninger, her kan vi virkelig gøre en forskel i vores rådgivning. Pensionsselskaberne lægger typisk folks investeringer i et aktivt forvaltet miljø, hvor omkostningerne er tårnhøje. Som mægler gennemgår vi de forskellige muligheder, der er for investeringer, så netop omkostningerne står mål med investeringerne,« siger Martin Jensen, Partner / Insurance Broker i Ensure Pension, der har mange kunder i Køge og omegn.  

»Jeg er netværker til fingerspidserne og kommer stort set til alle arrangementer i HB Køge. Jeg elsker det sociale og får samtidig en masse gode kontakter ved at være med i netværket,« siger han.  

Vores fire kundeløfter:  

  1. Vi er din uvildige rådgiver, og vi er 100 procent uafhængige af leverandørens interesser.
  2. Vi tager pulsen på et forsikrings- og pensionsmarked, der flytter sig hele tiden – og vi overvåger konstant dine aftaler og muligheder.
  3. Vi sætter en ære i at finde markedets bedste løsning til dig.
  4. Vi er kompromisløse i vores indstilling til service. 
Tags: Pension Rådgivning