Netværket fælles coverbillede

Specialist i solcelleanlæg, varmepumper, billadere og energioptimering!

EnergiElektrikeren ApS blev grundlagt af Tim Hartmeyer og Jens Meyerdierks i sommeren 2005. Vi er begge uddannet elektrikere og elinstallatører og bestrider de faglige kompetencer, så vi kan imødekomme det faglige høje niveau, som ovennævnte specialer stiller krav til.

Siden 2009 har vi med EnergiElektrikeren ApS beskæftiget os med installering og servicering af solcelleanlæg – og vi har sidenhen monteret mere end 1000 solcelleanlæg på de private danske hustage. Desuden har vi forestået montering af flere større solcelleanlæg på mellem 20 – 500 kW på offentlige bygninger og erhvervsbygninger.

Vi er en af de førende på markedet, når det kommer til installering og servicering af solceller. Derudover tilbyder vi også installering og servicering af varmepumper, installation af billadere samt rådgivning om energioptimering.

EnergiElektrikeren beskæftiger over 20 dygtige veluddannede medarbejdere, som alle er opdaterede med den nyeste viden, regler og lovgivning inden for faget – herunder også kvalitetssikring. Sådan eliminerer vi fejl og mangler, både inden for kvalitet og el-sikkerhed.

Så står du overfor et kommende projekt, hvor der er brug for en veluddannet, certificeret og kompetent elektriker, så giv os et kald. Vi er altid klar med rådgivning, inspiration – og selvfølgelig et gratis tilbud på jeres opgave.

Tag EnergiElektrikeren med på dit næste projekt – kontakt os for et gratis tilbud. 

Tags: elektriker