Lokal mægler med landsdækkende netværk

Der er godt gang i erhvervet i og omkring Køge, og hos EDC Erhverv Poul Erik Bech Køge har vi travlt med at sælge og udleje erhvervsejendomme i hele lokalområdet, hvor vi også har fokus på Herfølge, Strøby Egede og Greve.

Motorvejsnettet, den nye højhastighedsbane og udviklingen af Køge Havn er nogle af de spændende projekter, som gør Køge-området til et ejendomsmarked fuld af muligheder.

Vi oplever i øjeblikket en spændende udvikling af Køge by. Skiftet fra at være en meget traditionel provinsby til at være Sjællands nye kraftcenter er meget interessant. Det store boom i nye arbejdspladser og ikke mindst antallet af uddannelser er med til at drive udviklingen i byen – blandt andet med de 3000 nye arbejdspladser på det nye universitetshospital og de arbejdspladser, der følger med udvidelsen af transportcentret og havnen.

EDC Poul Erik Bech er Danmarks største og eneste landsdækkende mæglervirksomhed, og i butikken i Køge har vi stor gavn af det store netværk, hvor vi blandt andet har adgang til et nationalt køberkartotek, hvorfra vi kan matche de rigtige erhvervsejendomme med de rigtige købere eller lejere.

 

Tags: Ejendomsmægler