Nemmere sikring med den nyeste teknologi

E-Secure forhandler alt inden for sikring.

E-Secure tilbyder videoovervågning, tyverialarmer, adgangskontrol til døre, hegn og porte, perimetersikring, overvågning til byggepladser, brandalarmer samt hjertestartere. Vi sælger mest til erhverv, men har også private kunder.

Vi leverer det nyeste og godkendte udstyr på markedet, hvor eksempelvis alarmer og videoovervågning kan styres via apps på telefonen. Det gør sikring meget nemmere.

Vores sikringsløsninger bliver tilpasset de ønsker, vores kunder har. Mange har udfordringer med, at de skal bruge koder, de ikke kan huske. De kunne også godt tænke sig at få nogle brikker til at slå alarmen til og fra, som de også kan bruge til at gå ind og ud ad døren med. De vil gerne have integreret de forskellige systemer, og her kan vi byde ind med idéer og produkter.

Vi lytter til kundernes behov og skaber en løsning derudfra med den nyeste teknologi. Alle vores produkter er enten europæiske eller amerikansk/canadiske. Vi tilbyder derfor kun sikkerhedsgodkendte produkter inden for eksempelvis videoovervågning. Vi er naturligvis ISO-certificeret leverandør inden for adgangskontrol, video og alarmer.

Vores værdier er at skabe sikre løsninger og tryghed for vores kunder. Ærlig sikring er et nøgleord for os, og det kan ses i den feedback, vi får fra vores kunder på Trustpilot og Anmeld Håndværker.

»Jeg kommer fra Køge og har tilbragt en stor del af min barndom på stadion. E-Secure har leveret sikringen på stadion i samarbejde med CR Electric. Jeg kender mange i netværket og har også fået salg ud af det,« siger Jan Dahl, direktør i E-Secure.

Tags: Alarm Sikkerhed

Skriv et svar