Ditbetalingssystem

Danmarks nemmeste POS-system

Vores betalingsløsninger tilpasses altid til den enkeltes kundes behov.  

Dit Betalingssystem udvikler og tilbyder kassesystemer, også kaldet POS-systemer (Point Of Sale), som bruges til at styre salgstransaktioner. Vi har også ERP-systemer (Enterprise Resource Planning) og betalingsapps og -gateways på paletten.  

En typisk kunde kan være en restaurant, der for eksempel ønsker at få styr på svind og salg. Her kan vi levere produkt- og lagerstyring til at skabe synlighed omkring produkt- og kundeflowet. Vi tilpasser softwaren i samråd med kunden til den enkelte forretning.   

Vi har Danmarks nemmeste POS-system, som alle kan bruge efter ti minutters oplæring. Vi lægger vægt på tilgængelighed, en god brugeroplevelse og at kommunikere klart med vores kunder. At det er nemt og ligetil, er da også den tilbagemelding, vi som oftest får fra vores kunder.  

»Vi har flere fodboldklubber som kunder og fik ad den vej anbefalet et samarbejde med HB Køge. Den synlighed, det skaber, at HB Køge bruger vores system, er vigtig for os,« siger Mikkel Haagensen, salg og marketingchef i Dit Betalingssystem.      

Tags: Betalingsløsning Softwareudvikling

Skriv et svar